Menu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=> Non ancora registrato?
guadagnare su internet Forum - Kazino su griežta kontrole AngelDurham (Invitato)
| | Sveiki, ar kas nors iš jūsų galėtų pasidalinti patirtimi, kur geriausia žaisti kazino internetu, jei nenoriu susidurti su griežta vietinių institucijų kontrole? Mano pusbrolis turėjo nemalonumų, nes užsiregistravo platformoje su Lietuvos licencija, ir jam užblokavo paskyrą be jokio paaiškinimo. Aš ieškau kažko, kur būtų saugūs mokėjimai, bet mažiau ribojimų. Norėčiau, kad būtų patikima, bet nebūtinai vietinė platforma. | | | | Richard (Invitato)
| | Mano patirtis labai panaši – irgi pavargau nuo vietinių apribojimų ir visokių limitų. Prieš kelis mėnesius perėjau prie vienos iš užsienyje veikiančių platformų, konkrečiai – https://gerikazino.com/. Ten galima rasti tikrai platų geriausių užsienio kazino pasirinkimą, visi operatoriai turi licencijas, bet netaiko tiek daug ribojimų kaip vietiniai. Ypač patiko tai, kad pirmą kartą užsiregistravus buvo suteikta net iki 500€ premija, o pinigų pervedimai vyko labai sklandžiai. Skamba kaip reklama, bet tikrai buvo maloniai nustebintas, kad ten viskas veikia taip sklandžiai. Be to, jų pateikiami atsiliepimai buvo gana tikslūs – daug kas atitiko realybę. | | | | AngelDurham (Invitato)
| | Ačiū labai, pabandžiau tavo pasiūlymą ir kol kas tikrai viskas tvarkoje. Malonu rasti sprendimą be bereikalingų ribojimų! |
Rispondere:
Totale topic: 1562 Totale post: 61157 Totale utenti: 866 Ora online (utenti registrati): Nessuno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|