Menu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=> Non ancora registrato?
guadagnare su internet Forum - Online kaszinó Plinkó Magyarországon Bellers (Invitato)
| | Srácok, hallottatok már a Plinko online játékról? Egy barátom mesélt róla, de még nem találtam olyan online kaszinót Magyarországon, ahol játszhattam volna. Egyébként, lehet valahol először kipróbálni a demo verziót? | | | | Kird (Invitato)
| | Egy hete kipróbáltam, nagyon jó játék. Mostanában sokan játszanak vele, mert jó nyerési esélyeket kínál. Én is először a demó verziót kerestem, hogy megértsem, mennyire felel meg nekem ez a játék, ilyen van a Mostbet https://mostbet-hu.com/plinko/ . 15 perc múlva úgy döntöttem, hogy ideje felnőttként játszani, feltöltöttem a számlámat 50 euróval, és még 140% bónuszt is kaptam, ami nagyon kellemes volt. Összesen 500-szeresét nyertem egy óra játék alatt, de nem vettem ki az egészet, mert európai mérkőzések vannak előttünk, és úgy döntöttem, hogy még néhány sportfogadást szeretnék tenni. |
Rispondere:
Totale topic: 1658 Totale post: 63214 Totale utenti: 883 Ora online (utenti registrati): Nessuno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|